Tel.:
Ruixin Energy Equipmnet
Ruixin Energy Equipmnet

Innovatievoortreffelijkheid

Thuis ProductenDe Maathanger van de telefoonlijndruk

1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten

1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten

  • 1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten
  • 1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten
1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten
Productdetails:
Plaats van herkomst: Baoji van China
Merknaam: Ruixin
Certificering: API
Modelnummer: 1.25inch-1.75inch
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten doos
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1 reeks 3 weken
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: 1.5inch het ontsluiten van de Hanger van de de Drukmaat van de hulpmiddeltelefoonlijn GROOTTE: 1.25inch-1.75inch
Verbinding: 15/16UN 1-1/16UN
Hoog licht:

Het ontsluiten van de Maathanger van de Telefoonlijndruk

,

De Hanger van de de Drukmaat van de 1

,

5 Duimtelefoonlijn

1,5 Duim die de Maathanger ontsluit van de Telefoonlijndruk

   

I. overzicht:

Het het ontsluiten hulpmiddel is een hulpmiddel om downhole instrumenten, met het hogere die eind aan het basishulpmiddelkoord wordt verbonden en het lagere die eind aan te brengen aan het anti-stijgende bewegingshulpmiddel wordt verbonden. Wanneer het aanbrengen van het downhole hulpmiddel, wordt de lagere verbinding van het het ontsluiten hulpmiddel verbonden aan het anti-stijgende bewegingshulpmiddel, en nadat bevrijden succesvol is, wordt de hogere verbinding van het het ontsluiten hulpmiddel en de cilinder samen teruggetrokken. Het lagere gezamenlijke en anti-stijgende bewegingshulpmiddel wordt verlaten in de put voor verrichting. Nadat de verrichting wordt gebeëindigd, kan de lagere verbinding van het verloren werktuig uit samen worden gevist.

II.the structurele kenmerken:

De belangrijkste delen van het het ontsluiten hulpmiddel zijn hogere verbinding, cilinder, de lente, schuif en lagere verbinding. Het hogere eind van de hogere verbinding wordt verbonden aan het hulpmiddelkoord, en de lagere draad wordt verbonden aan de cilinder. De lagere verbinding kan zich op en neer in de spiraalvormige groef op het lagere eind van de cilinder onder de actie van de cilindrische speld van de de lentemachine bewegen, en definitief kan het downhole hulpmiddel worden gelaten vallen. De lente en de schuif kunnen de lagere verbinding slechts vrijgeven. Zie de tekening in bijlage voor de structuur van het verloren werktuig voor de specifieke structuur.

III. gebruik:

1) ga onderaan goed na het verbinden van de lagere verbinding aan het anti-stijgende bewegingshulpmiddel;

2) Nadat de drukmaat in de vereiste positie wordt verminderd, wordt de cilinder losgemaakt van de lagere verbinding door benedenwaartse schok, en wanneer het hulpmiddel wordt opgeheven, kan het worden beoordeeld of ontsluiten door de spanningswaarde van de meter van de krukspanning succesvol is.

(Nota: 1) tijdens afname, is de lopende snelheid stabiel, en geen sterke schok wordt toegestaan;

2) Voor het boorgat dat het instrument kan veroorzaken om leeg te lopen, is het noodzakelijk om de het afdrijven verrichting eerst te leiden. )

IV. assemblage en demontage:

1. assemblage 1) installeer de cilindrische speld (No.7) in de lagere verbinding (No.6), en bevestig de cilindrische speld (No.7) met setscrew (No.8); 2) Installeer de schuif (opeenvolging 4) van het lagere eind van de cilinder (opeenvolging 2), dan installeer naar beneden de speld (opeenvolging 5) in de schuif (opeenvolging 4) door het gat in de cilinder (opeenvolging 2), beweeg de schuif (opeenvolging 4) om het ingepaste gat op de schuif (opeenvolging 4) te richten op het gat φ 8 op de cilinder (opeenvolging 2), en dan de speld met setscrew (opeenvolging 8) te bevestigen 3) Installeer de lente (No.3) in het hogere eind van de cilinder (No.2), en schroef dan de hogere verbinding (No.1) met de cilinder (No.2), bestedend aandacht aan het toepassen van vet op het schroefdraad; 4) Tot slot installeer de lagere verbinding (No.6) in de spiraalvormige groef van de cilinder (No.2), en maak de lagere verbinding (No.6) in de downhole staat zoals getoond.

2. Demontage

1) pers de lente (opeenvolging 3) samen en neem de lagere verbinding (opeenvolging 6);

2) Schroef setscrew (No.8) op de lagere verbinding (No.6) los en sla uit de cilindrische speld (No.7);

3) Klem de cilinder (opeenvolging 2) vast, schroef de hogere verbinding (opeenvolging 1) los, en neem de lente (opeenvolging 3); 4) Schroef uit setscrew (opeenvolging 8) los, sla de speld (opeenvolging 5), en neem dan de schuif (opeenvolging 4);

5) Maak alle delen schoon en breng hen voor volgende gebruik opnieuw samen.

V. onderhoud en onderhoud:

1) Wanneer het gebruiken, controleer zorgvuldig of de ingepaste verbinding van elk deel in goede staat en los, om sommige delen moet verhinderen weg te vallen wanneer het gaan onderaan goed en oorzakenongevallen.

2) Na demontage, controleer de de dienstvoorwaarden van setscrews en de lentes op tijd, en pas overal vet toe om het normale gebruik van de hulpmiddelen te verzekeren.

Welkom om ons op elk ogenblik te contacteren.

IV. gebruik:

1. Verbind het downhole het hulpmiddelkoord of instrument met het lagere deel van het anti-zichbeweegt hulpmiddel en haal de draad aan;

2. Hef het hulpmiddelkoord op, of de betaalpasklauw in het lichaam kan worden ingetrokken;

3. Verbind het hogere eind van het anti-zichbeweegt hulpmiddel onder de kabel GLB, en haal de draad (als het instrument wordt gelaten vallen, is het noodzakelijk om het anti-zichbeweegt hulpmiddel aan de het dalen verbinding van het het dalen hulpmiddel) aan aan te sluiten;

4. Installeer het geassembleerde hulpmiddelkoord in het uitbarstingsvoorbehoedsmiddel;

5. Assembleer het de preventiesysteem van de gronduitbarsting;

6. Open de bron en laat de hulpmiddelen dalen;

7. Nadat de verrichting wordt voltooid, kunnen de hulpmiddelen worden opgeheven. Nota: Wanneer het lopen in en uit het hulpmiddel, zal het niet jarred zijn, om het hulpmiddel wegens de het vastklemmen klauw op de binnenmuur van de olieleiding worden beschadigd te verhinderen.

Welkom om ons op elk ogenblik te contacteren.

1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten 0

1,5 Duim die de Maathanger van de Telefoonlijndruk voor Downhole ontsluiten 1

 

Contactgegevens
Ruixin Energy Equipmnet

Contactpersoon: Selina Qiang

Tel.: 86 13571793445

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Ruixin Energy Equipmnet
Kamer 1901, blok A, Saigao District Building, Feng Cheng Five Road, Xi 'an Economic and Technological Development Zone, provincie Shaanxi
Tel.:00-86-13571793445
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Het Koord van het telefoonlijnhulpmiddel Leverancier. © 2021 - 2023 rxwirelinetools.com. All Rights Reserved.