Tel.:
Ruixin Energy Equipmnet
Ruixin Energy Equipmnet

Innovatievoortreffelijkheid

Thuis

Ruixin Energy Equipmnet Kwaliteitscontrole

Profiel QC

Kwaliteitscontrole

I. kwaliteitscontrole van grondstoffen
Wij zullen een uitvoerige evaluatie van leveranciers in strikte overeenstemming met relevante nationale technische vereisten leiden. Het grootste deel van onze leveranciers zijn bekende grote ondernemingen in het staalproductie van China.
◆De grootte, materiële en verwante materialen van grondstoffen worden gecontroleerd en volgens de nationale normen gecontroleerd.
◆Voer ultrasone gebrekopsporing op elke partij van staal uit.
◆Voer chemische samenstellingsanalyse voor elke partij van inkomend staal tijdens goedkeuring uit.
◆Test de mechanische eigenschappen van elke partij van staal.
Ruixin Energy Equipmnet kwaliteitscontrole 0

II. kwaliteitscontrole van gekochte delen, verbindingen en gedelocaliseerde delen
Nadat de gekochte delen en de gedelocaliseerde delen aankomen, zullen de productieafdeling en de productieafdeling het „Inkomende Inspectiebericht“ respectievelijk invullen, en de inspecteurs zullen hen volgens de nationale de industrienormen, de tekeningen van de productverwerking en de vereisten van „het Kopen Controleprocedures“ inspecteren.
◆Nadat de inspecteur de goedkeuringsinspectie heeft overgegaan, zal hij een document „Materiële Goedkeuringsvorm“ uitgeven, dat een certificaat van kwaliteitsgoedkeuring is, en de pakhuisbeheerder zal door de opslagprocedures gaan. Die die er niet in slagen om de inspectie over te gaan zullen volgens de „Controleprocedure voor Ongeschikte Producten“ worden weggedaan.
◆Verbindingen: 100% visuele en dimensionale inspectie van elke verbinding, de dimensionale steekproef van 50% met meetinstrumenten en hardheidstest van verbindingen.
◆Verzegelende ring: 100% verschijning en grootteinspectie van elke verzegelende ring, voor de test van het verzegelen en hittebestendigheid, ontwerpen wij en vervaardigen een speciaal die testapparaat, met het verwarmen van en het isoleren van materiaal wordt uitgerust, om de downhole temperatuur en drukgoedkeuring te vergemakkelijken.
III. kwaliteitscontrole tijdens verwerking:
In strikte overeenstemming met de proces en traceability vereisten, vullen de test, het teken en de relevante verslagen voor de grootte, vorm en positietolerantie van elk stuk en elk proces in.
◆Het toezicht en de meting op verwerkte producten zullen aan procesinspectie overeenkomstig nationale de industrienormen onderworpen zijn, de tekeningen van de productverwerking en de relevante die „Verordeningen van de Productinspectie“ door het bedrijf worden geformuleerd.
◆De procesinspectie voert drie inspectiesystemen uit: zelfinspectie, wederzijdse inspectie, en speciale inspectie. Nadat het proces wordt voltooid, zouden de exploitant en de inspecteur de relevante punten volgens de de verwerkingstekeningen en verordeningen moeten inspecteren, en zorgvuldig de inspectieverslagen zoals het „Product Volgende Blad“ invullen. De orde kan slechts na het overgaan van de inspectie worden overgebracht, en de ongeschikte producten zullen volgens de „Ongeschikte Procedure van de Productcontrole worden uitgevoerd“.
◆De „Product de Stroomgrafiek van het Productieproces“ door het bedrijf wordt gecompileerd identificeert duidelijk de kwaliteitscontrolepunten dat. Voor het bovengenoemde proces, zouden de inspecteurs en de exploitanten de betrokken verordeningen strikt moeten volgen.
◆De inspecteur zal het inspectieteken, bevestigen en zal het inspectieteken indien nodig overplanten.
◆De inspectieafdeling zou de relevante inspectieverslagen voltooien, zich moeten organiseren en, aantal de oorspronkelijke gegevens op een verenigde manier opslaan.
◆Kwaliteitsverslagen van de kwaliteitsafdeling: „Materiële Goedkeuringslijst“, „Product Volgende Lijst“, „Bericht van Niet-overeenkomende Producten“, en certificatiematerialen voor het kopen van grondstoffen.
Ruixin Energy Equipmnet kwaliteitscontrole 1

IV. kwaliteitscontrole van de assemblage van het draadhulpmiddel en testend proces:
Testmateriaal: Naast conventionele hydraulische testpompen en trek het testen machines, hebben wij inspectiecabines, ook druksensoren en gegevensverzamelingsystemen, die elk aspect van de test kunnen nauwkeurig en duidelijk registreren.
◆Technische Documentatie: Wij hebben een controlelijst van de testgoedkeuring voor elke hulpmiddeltest die duidelijk elke stap van de test leidt.
◆Assemblagetest: Er zijn speciale inspecteurs om het gehele assemblageproces te controleren, en er is het gegeven van het assemblageverslag voor elk hulpmiddel. Nadat de assemblage wordt voltooid, zal de inspecteur zal de gegevens item per item volgens de gegevens over het inspectieblad inspecteren en registreren.
V, de kwaliteitscontrole van het leveringsproces:
Alvorens het product wordt verpakt, zal de leveringspersoon het van de productcode en partij aantal en andere verwante informatie over het product opnieuw alvorens het controleren binnen en buiten te verpakken.

Ruixin Energy Equipmnet kwaliteitscontrole 2

Ruixin Energy Equipmnet kwaliteitscontrole 3                                  

 

 

 
 
 
Certificaten
 • China Ruixin Energy Equipmnet certificaten

  Standaard:CERTIFICATION OF QUALITY MANAGEMENT SYSTEM

  Aantal:06521Q01914R0M

  Uitgiftedatum:2021-06-21

  Vervaldatum:2024-06-21

  Scope / Range:DESIGN AND PRODUCTION OF OIL TEST EQUIPMENT (TOOL STEEL LINE) (EXCEPT FOR THE PRODUCTS REQUIRED QUALICATION LICENSE)

  Uitgegeven door:CFL CERTIFICATION CENTER

 • China Ruixin Energy Equipmnet certificaten

  Standaard:API Q1

  Aantal:Q1-3919

  Uitgiftedatum:2019-09-06

  Vervaldatum:2022-09-06

  Scope / Range:Design,Manufacture,and Sales of Lock Mandrels,Landing Nipples,Wireline Tools and Coiled Tubing Tools

  Uitgegeven door:American Petroleum Institute

 • China Ruixin Energy Equipmnet certificaten

  Standaard:API 14L

  Aantal:14L-0081

  Uitgiftedatum:2019-09-06

  Vervaldatum:2022-09-06

  Scope / Range:Landing Nipples at V3, V2; Lock Mandrels at V3, V2, 1

  Uitgegeven door:American Petroleum Institute

Contactgegevens
Ruixin Energy Equipmnet

Contactpersoon: Mrs. Selina Qiang

Tel.: 86 13571793445

Fax: 00-86-13571793445

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Ruixin Energy Equipmnet
Kamer 1901, blok A, Saigao District Building, Feng Cheng Five Road, Xi 'an Economic and Technological Development Zone, provincie Shaanxi
Tel.:00-86-13571793445
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Het Koord van het telefoonlijnhulpmiddel Leverancier. © 2021 - 2023 rxwirelinetools.com. All Rights Reserved.