Tel.:
Ruixin Energy Equipmnet
Ruixin Energy Equipmnet

Innovatievoortreffelijkheid

Thuis ProductenGerolde Buizenstelselhulpmiddelen

Pomp die Gezamenlijke 2“ CT Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen voor Downhole Koord openen

Pomp die Gezamenlijke 2“ CT Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen voor Downhole Koord openen

  • Pomp die Gezamenlijke 2“ CT Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen voor Downhole Koord openen
Pomp die Gezamenlijke 2“ CT Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen voor Downhole Koord openen
Productdetails:
Plaats van herkomst: Baoji van China
Merknaam: Ruixin
Certificering: API
Modelnummer: 1.5inch-3.125inch
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: houten doos
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1 reeks 3 weken
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: 2 " CT Gerolde buizenstelselpomp die gezamenlijke Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen openen Grootte: 2inch-3.125inch
Vissende Hals:: 2.313inch Doorbraakdruk:: 35Mpa
Gerolde Buizenstelselspecificatie: 1-1/2 duim Materiaal: Gegoten aluminium
Arbeidsvoorwaarde: Norm
Hoog licht:

2“ CT Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen

,

Downhole Koord Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen

,

Gerolde Buizenstelseldownhole Hulpmiddelen

 

2 " CT Gerolde buizenstelselpomp die gezamenlijke Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen openen

 

I. overzicht:

De pomp het openen verbinding is een hulpmiddel aan het eind van het downhole koord of het vloeibare controleapparaat dat wordt aangesloten. Wanneer het bovenste gedeelte van de pomp het openen verbinding van de grond aan de het spoelen druk onder druk wordt gezet, kan het overstromingskanaal worden geopend, zodat de pomp het openen verbinding op en neer voor recenter onderhoud van olie en gasputten kan communiceren.

II. technische parameters:

1. buitendiameter van hulpmiddel: 2.5 „(63.5mm);

2. Werkdruk: MPa 35 (5000 psi);

3.Compressive sterkte: 52mpa (7500psi);

4. Grootte: 1.25 „(31,75 mm)

III. structurele kenmerken:

De pomp het openen verbinding is samengesteld uit adapter, verzegelende koker, duiker, lichaam, scheerbeurtspeld en stophoofd. Zie de tekeningen in bijlage voor details. Het bovenste gedeelte van de adapter wordt aangesloten aan een pijpkoord of een vloeibaar controleapparaat, en het lagere deel wordt verbonden aan een lichaam, en de adapter en de stopvorm hulpmiddelshell. De verzegelende koker wordt aangepast met de duiker en in het lichaam geïnstalleerd om een het verzegelen rol te spelen. De duiker is een zuiger met het plaatsen van klauwen op het, en het heeft de opzettende gaten van de scheerbeurtspeld, zodat de scheerbeurtspelden van verschillende drukniveaus kunnen zonodig worden geïnstalleerd. Wanneer onder druk gezet van het bovenste gedeelte, beweegt de verzegelende koker zich samen met de duiker; Wanneer de verzegelende koker in de grenspositie van het lichaam loopt, beweegt de duiker zich om de scheerbeurtspeld te snijden; Op dit ogenblik, is de plaatsende klauw van de duiker ook gesloten in het lagere gat.

IV. gebruik:

1. Installatie en demontage van scheerbeurtspeld:

1.1 maak setscrew van de scheerbeurtspeld los, en sla uit de scheerbeurtspeld met een stempel;

1.2 installeer de scheerbeurtspeld opnieuw en haal setscrew aan.

2. Run-in verrichting:

2.1 verbind de pomp open verbinding met het pijpkoord of het vloeibare controlemateriaal om in en uit de put te gaan;

2.2 zet de grond aan de druk van de scheerbeurtspeld onder druk, en neem de vertoning van de gronddruk waar. Als de drukdalingen, het kunnen worden beoordeeld dat de scheerbeurtspeld wordt gesneden en de duiker van de pomp het openen verbinding wordt geopend;

2.3 voltooi de bouw, hef het pijpkoord op en trek de hulpmiddelen terug.

V. onderhoud:

1. Nadat het hulpmiddel wordt gedemonteerd, controleer de schade van elke component en vervang de beschadigde delen.

2. Wanneer het assembleren, pas een dunne laag van vet op de draadoppervlakte toe.

3. Na assemblage, merk voor later gebruik op en sla.

Welkom om ons op elk ogenblik te contacteren.

Pomp die Gezamenlijke 2“ CT Gerolde Buizenstelselhulpmiddelen voor Downhole Koord openen 0

 

Ongeveer de Hulpmiddelen van Baoji RuiXin Slickline

Co. van het de Energiemateriaal van Baojiruixin, Ltd werd opgericht in 2012. Het is een IS0: 9001-2015 en API Q1 systeem verklaarde van de technologieonderzoek en ontwikkeling organisatie zich in het ontwerp en de vervaardiging van staaldraad specialiseren, kabel en gerolde buizenstelselhulpmiddelen die. Met sterke van de nieuw productonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden, heeft het 12 nationale certificaten van het gebruiksmodeloctrooi en 1 certificaat van het uitvindingsoctrooi verkregen. Ondernam prefectuur-vlakke twee en provinciaal-vlakke wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Onze producten omvatten van de de bronuitbarsting van de telefoonlijntelefoonlijn de preventiemateriaal, telefoonlijndownhole hulpmiddelen en gerolde buizenstelseldownhole hulpmiddelen. Momenteel, hebben wij beroepsuitrusting en technische ondersteuning aan meer dan 50 bedrijven van de olievelddienst in diverse gebieden in binnen- en buitenland verstrekt.

Strikt systeem voor kwaliteitscontrole

Worden de werkende hulpmiddelen van de staaldraad verklaard door API, en al productie is strikt overeenkomstig API systeem, met inbegrip van kwaliteitscontrolebeheer, milieubeheer en bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheer. Voor elk draad werkend hulpmiddel en elk deel, hebben wij traceability van grondstoffen, productieproces aan productverzending bereikt.

Het harde werk, de naverkoopdienst

Technische begeleidingsuitwisselingen ter plaatse met elkaar. Ons verkoop en technisch personeel communiceerden goed met frontlinieingenieurs en technische deskundigen op de baanplaats, en losten technische problemen zoals materiële selectie, het verzegelen structuuroptimalisering, en ongeval behandeling in complexe milieu's op. En uitgevoerd vele technische uitwisselingen en vriendschappelijke samenwerking. Wij hebben een goed werk van de dienst van productnaverkoop voor klanten gedaan, en wij bieden klanten de bevredigendere diensten aan. Wij zouden more and more klanten voor hun steun en vertrouwen willen danken. In de toekomst, zullen wij beter doen.

Contactgegevens
Ruixin Energy Equipmnet

Contactpersoon: Selina Qiang

Tel.: 86 13571793445

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Ruixin Energy Equipmnet
Kamer 1901, blok A, Saigao District Building, Feng Cheng Five Road, Xi 'an Economic and Technological Development Zone, provincie Shaanxi
Tel.:00-86-13571793445
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Het Koord van het telefoonlijnhulpmiddel Leverancier. © 2021 - 2023 rxwirelinetools.com. All Rights Reserved.