Tel.:
Ruixin Energy Equipmnet
Ruixin Energy Equipmnet

Innovatievoortreffelijkheid

Thuis ProductenTelefoonlijn Visserijhulpmiddel

Verdun - ommuurd Wirefinder-Telefoonlijn Visserijhulpmiddel 3 Duim

Verdun - ommuurd Wirefinder-Telefoonlijn Visserijhulpmiddel 3 Duim

  • Verdun - ommuurd Wirefinder-Telefoonlijn Visserijhulpmiddel 3 Duim
Verdun - ommuurd Wirefinder-Telefoonlijn Visserijhulpmiddel 3 Duim
Productdetails:
Plaats van herkomst: Baoji van China
Merknaam: Ruixin
Certificering: API
Modelnummer: 1.75inch~5inch
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1 reeks 2 weken
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Wirefindertelefoonlijn Visserijhulpmiddel Grootte: 1.75inch~5inch
F-N: 1.187inch 1.375inch 1.75inch 2.313inch Verbinding: 15/16UN 1-1/16UN 1-9/16UN
Materiaal: De Legering van legeringssteel&nickel Verrichting: Telefoonlijnverrichting en slicklineverrichting
Arbeidsvoorwaarde: Norm
Hoog licht:

Wirefindertelefoonlijn Visserijhulpmiddel

,

Verdun - ommuurd Telefoonlijn Visserijhulpmiddel

,

Telefoonlijn Wirefinder

Verdun - ommuurd Wirefinder-Telefoonlijn Visserijhulpmiddel de Telefoonlijn van 3 Duimwirefinder Visserijhulpmiddel

 

I Inleiding.

Wirefinder is een telefoonlijnhulpmiddel wordt ontworpen om de plaats te bepalen van en bal het eind van de telefoonlijn in de put tijdens telefoonlijn visserijverrichtingen die droeg. Wirefinder is een ééndelig hulpmiddel dat een standaardtelefoonlijn visserijhals heeft en het meest bovenste en een ingelaste rok neer inpast.

II Algemene Technische Parameters

O D F-N Verbinding
1.75“ 1.187“ 15/16UN
2“ 1.375“ 15/16UN
¢51 1.375“ 15/16UN
2.5“ 1.375“ 15/16UN
3“ 1.75“ 1-1/16UN
3.5“ 1.75“ 1-1/16UN
4“ 2.313“ 1-9/16UN
4.5“ 2.313“ 1-9/16UN
5“ 2.313“ 1-9/16UN

De hulpmiddelen kunnen aan om het even welke vereiste grootte worden vervaardigd.

III Structurele eigenschappen:

1. Sluit de draadvinder aan het hulpmiddelkoord aan en ga onderaan de put.

2. Wanneer het hulpmiddel neer aan ongeveer 50 meters boven de verwachte draadpositie is, zou het moeten worden verminderd de gewichtsverandering van de indicator langzaam en zorgvuldig waarnemen om de positie van de draadonderbreking te bepalen.

3. Na het vinden van de positie van het gebroken eind, schud het neer lichtjes om het lichtjes upwards draadhoofd te buigen, dan trek de draadvinder terug, en ga dan de draadgreep of draadspear in om de draad te verwijderen.

IV Nota's:

1. Als de weerstand wanneer het ingaan van de draadvinder groot is, gelieve te blijven niet naar beneden schudden, om de draad te verhinderen het accumuleren op het bovenste gedeelte van de zoeker en het hulpmiddelkoord te veroorzaken om te blokkeren.

2. Schud niet wanneer het overgaan door de veiligheidsklep, anders kan het de hulpmiddelklauw veroorzaken om een ongeval te breken en te veroorzaken.

3. Na gebruik, geschikte en zorgvuldige onderhoud om de levensduur van het hulpmiddel uit te breiden.

Welkom om ons op elk ogenblik te contacteren.
Verdun - ommuurd Wirefinder-Telefoonlijn Visserijhulpmiddel 3 Duim 0

Ongeveer de Hulpmiddelen van Baoji RuiXin Slickline

Co. van het de Energiemateriaal van Baojiruixin, Ltd werd opgericht in 2012. Het is een IS0: 9001-2015 en API Q1 systeem verklaarde van de technologieonderzoek en ontwikkeling organisatie zich in het ontwerp en de vervaardiging van staaldraad specialiseren, kabel en gerolde buizenstelselhulpmiddelen die. Met sterke van de nieuw productonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden, heeft het 12 nationale certificaten van het gebruiksmodeloctrooi en 1 certificaat van het uitvindingsoctrooi verkregen. Ondernam prefectuur-vlakke twee en provinciaal-vlakke wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Onze producten omvatten van de de bronuitbarsting van de telefoonlijntelefoonlijn de preventiemateriaal, telefoonlijndownhole hulpmiddelen en gerolde buizenstelseldownhole hulpmiddelen. Momenteel, hebben wij beroepsuitrusting en technische ondersteuning aan meer dan 50 bedrijven van de olievelddienst in diverse gebieden in binnen- en buitenland verstrekt.

◆Strikt systeem voor kwaliteitscontrole

Worden de werkende hulpmiddelen van de staaldraad verklaard door API, en al productie is strikt overeenkomstig API systeem, met inbegrip van kwaliteitscontrolebeheer, milieubeheer en bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheer. Voor elk draad werkend hulpmiddel en elk deel, hebben wij traceability van grondstoffen, productieproces aan productverzending bereikt.

◆Het harde werk, de naverkoopdienst

Technische begeleidingsuitwisselingen ter plaatse met elkaar. Ons verkoop en technisch personeel communiceerden goed met frontlinieingenieurs en technische deskundigen op de baanplaats, en losten technische problemen zoals materiële selectie, het verzegelen structuuroptimalisering, en ongeval behandeling in complexe milieu's op. En uitgevoerd vele technische uitwisselingen en vriendschappelijke samenwerking. Wij hebben een goed werk van de dienst van productnaverkoop voor klanten gedaan, en wij bieden klanten de bevredigendere diensten aan. Wij zouden more and more klanten voor hun steun en vertrouwen willen danken. In de toekomst, zullen wij beter doen.

 

Contactgegevens
Ruixin Energy Equipmnet

Contactpersoon: Selina Qiang

Tel.: 86 13571793445

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Ruixin Energy Equipmnet
Kamer 1901, blok A, Saigao District Building, Feng Cheng Five Road, Xi 'an Economic and Technological Development Zone, provincie Shaanxi
Tel.:00-86-13571793445
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Het Koord van het telefoonlijnhulpmiddel Leverancier. © 2021 - 2023 rxwirelinetools.com. All Rights Reserved.