Tel.:
Ruixin Energy Equipmnet
Ruixin Energy Equipmnet

Innovatievoortreffelijkheid

Thuis ProductenHet Koord van het telefoonlijnhulpmiddel

Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen

Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen

  • Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen
  • Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen
Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen
Productdetails:
Plaats van herkomst: Baoji van China
Merknaam: Ruixin
Certificering: API Q1
Modelnummer: 1.25inch 1.5inch 1.75inch 1.875inch 2inch 2.5inch
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1 reeks 2 weken
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Van de de BalScharnierverbinding van de telefoonlijnrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel Grootte: 1.25inch 1.5inch 1.75inch 1.875inch 2inch 2.5inch
Vissenhals: 1.187inch 1.375inch 1.75inch 2.313inch Verbinding: SR, QLS, BLQJ, HDQRJ
Materiaal: De Legering van legeringssteel&nickel Gebruik: Telefoonlijn&slickline
Voordeel: Voeg flexibiliteit aan het hulpmiddelkoord toe Arbeidsvoorwaarde: Norm
Hoog licht:

Het Hulpmiddelkoord van de Scharnierverbindingstelefoonlijn

,

Het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel van de rolbal

,

de Scharnierverbinding van de 2 duimtelefoonlijn

Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen

 

Van de de BalScharnierverbinding van de telefoonlijnrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel

 

Ⅰ. Inleiding

 

Van de de BalScharnierverbinding van de telefoonlijnrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel wordt gebruikt om flexibiliteit binnen het hulpmiddelkoord toe te voegen en is bijzonder efficiënt binnen DE

Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen 0

Ⅱ. Algemene Technische Parameters:

 
Grootte Vissende hals Verbindingstype
1.25“ 1.187“ 15/16UN QLS HDQRJ BLQJ
1.5“ 1.375“ 15/16UN QLS HDQRJ BLQJ
1.75“ 1.375“ 15/16UN QLS HDQRJ BLQJ
1.875“ 1.75“ 1-1/16UN QLS HDQRJ BLQJ
2“ 1.75“ 1-1/16UN QLS HDQRJ BLQJ
2.5“ 2.313“ 1-9/16UN QLS HDQRJ BLQJ

Nota: De hulpmiddelen kunnen aan Om het even welke Vereiste Grootte worden vervaardigd.

Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen 1

III. structureel eigenschappen en gebruik:

 

Van de de BalScharnierverbinding van de telefoonlijnrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel is samengesteld uit hoger contact, verbindende koker, balnagel, lager contact, enz. Het hogere contact en de binnenkogelmof van het aansluiten van koker vormen een duidelijke binnen sferische oppervlakte; de bodem van balnagel wordt verbonden aan het lagere contact. Terwijl slingerend en roterend het lagere contact, de buiten sferische oppervlakte van balnagel zich vrij in de kogelmof kan bewegen.

Het lager van de de BalScharnierverbinding van de telefoonlijnrol kan niet alleen radiale en asladingen dragen tegelijkertijd, maar ook een brede waaier van verkeerde opstelling dragen. Daarom wordt dit dragende type beschouwd als om geschikt om traagheidscomponenten (zoals gyroscopen) op ruimte en navigatiegebieden te steunen en te smeren. In dit onderzoek, brengen wij een numerieke methode naar voren om statische en dynamische kenmerken te voorspellen, en voeren parameteranalyse van de roterende spiraalvormige groef van aërodynamische sferische lagers uit. De vergelijking van Reynolds wordt berekend door eindige verschilmethode en storingsmethode, en de krachtcoëfficiënt wordt verkregen. Gezien de complexe groefdistributie, de discontinuïteit en de samendrukbaarheid van het membraan, is het moeilijk om de vergelijking in het sferische gecoördineerde systeem numeriek op te lossen. Daarom in deze studie, wordt de vergelijking van Reynolds gewijzigd in vliegtuig schuin gecoördineerd systeem door parametertransformatie en schuine gecoördineerde transformatie. De acht-punt methode wordt ook gebruikt om de discontinuïteit van filmdikte te behandelen. De voorspelde resultaten van deze methode zijn in goede overeenkomst met de experimentele gegevens.

Dan, worden de parameters van nominale ontruiming, excentriciteit, roterende snelheid, groefdiepte, groefhoek en storingsfrequentie bestudeerd om de beste ontwerpparameters te bepalen. De resultaten tonen aan dat deze factoren beduidend de dragende kenmerken in zowel radiale als asrichtingen beïnvloeden.

Welkom om ons op elk ogenblik te contacteren

Van de de BalScharnierverbinding van de 2,5 Duimrol het Koord van het de Telefoonlijnhulpmiddel voor Gyroscopen 2

 

◆Ongeveer de Hulpmiddelen van Baoji RuiXin Slickline

Co. van het de Energiemateriaal van Baojiruixin, Ltd werd opgericht in 2012. Het is een IS0: 9001-2015 en API Q1 systeem verklaarde van de technologieonderzoek en ontwikkeling organisatie zich in het ontwerp en de vervaardiging van staaldraad specialiseren, kabel en gerolde buizenstelselhulpmiddelen die. Met sterke van de nieuw productonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden, heeft het 12 nationale certificaten van het gebruiksmodeloctrooi en 1 certificaat van het uitvindingsoctrooi verkregen. Ondernam prefectuur-vlakke twee en provinciaal-vlakke wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Onze producten omvatten van de de bronuitbarsting van de telefoonlijntelefoonlijn de preventiemateriaal, telefoonlijndownhole hulpmiddelen en gerolde buizenstelseldownhole hulpmiddelen. Momenteel, hebben wij beroepsuitrusting en technische ondersteuning aan meer dan 50 bedrijven van de olievelddienst in diverse gebieden in binnen- en buitenland verstrekt.

◆Strikt systeem voor kwaliteitscontrole

Worden de werkende hulpmiddelen van de staaldraad verklaard door API, en al productie is strikt overeenkomstig API systeem, met inbegrip van kwaliteitscontrolebeheer, milieubeheer en bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheer. Voor elk draad werkend hulpmiddel en elk deel, hebben wij traceability van grondstoffen, productieproces aan productverzending bereikt.

◆Het harde werk, de naverkoopdienst

Technische begeleidingsuitwisselingen ter plaatse met elkaar. Ons verkoop en technisch personeel communiceerden goed met frontlinieingenieurs en technische deskundigen op de baanplaats, en losten technische problemen zoals materiële selectie, het verzegelen structuuroptimalisering, en ongeval behandeling in complexe milieu's op. En uitgevoerd vele technische uitwisselingen en vriendschappelijke samenwerking. Wij hebben een goed werk van de dienst van productnaverkoop voor klanten gedaan, en wij bieden klanten de bevredigendere diensten aan. Wij zouden more and more klanten voor hun steun en vertrouwen willen danken. In de toekomst, zullen wij beter doen.

 

Contactgegevens
Ruixin Energy Equipmnet

Contactpersoon: Selina Qiang

Tel.: 86 13571793445

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Ruixin Energy Equipmnet
Kamer 1901, blok A, Saigao District Building, Feng Cheng Five Road, Xi 'an Economic and Technological Development Zone, provincie Shaanxi
Tel.:00-86-13571793445
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Het Koord van het telefoonlijnhulpmiddel Leverancier. © 2021 - 2023 rxwirelinetools.com. All Rights Reserved.